beautybewust shop!

Deze producten zijn met zorg uitgezocht en laten je huid weer stralen. 

Wil je elke drie maanden een tailor made pakket thuis bezorgd? Klik dan op het roze icoontje (hoe kan ik je helpen). Dan kijken we samen naar welke producten per seizoen het beste bij jouw huidtype passen per seizoen.

BEAUTYBEWUST MORNING RITUAL

Houd je huid jong en gezond en volg elke dag dit heerlijke ochtendritueel met de Kombucha Cleanser en de Spirulina Toner.

Deze producten reinigen grondig je huid, waardoor je je huid jonger aanvoelt. Op die manier begin je je dag op een gezonde manier en begin je stralend je dag!

Voor Gift vouchers/cadeaubonnen whatsapp de volgende informatie naar 06-36111580:
– De behandeling of het bedrag dat je op de bon wilt.
– Welk adres het naartoe moet.
We sturen je dan een tikkie en de bon ligt binnen 3 dagen op het door jou gegeven adres.
Happy holidays!

 

PRODUCTEN

Jezelf verwennen met deze natuurlijke, vegan, organische, rijke en zinvolle producten waar we blij van worden.

Heb je een vraag over je bestelling?

Stel deze gerust via bestellingen.beautybewust@gmail.com | Bestellingen alleen in Nederland | Elke woensdag gaat er een zending uit | Bestellingen zijn exclusief verzendkosten |

Webshop retourneren

Alle retouren dienen eerst aangemeld te worden via saarvoorbeauty@gmail.com | Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen 7  dagen na aflevering aan onze webshop te retourneren | In overleg wordt de retourzending geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en de eventuele plastic verzegeling op de verpakking niet is verbroken | De kosten voor retourzendingen zijn voor uw rekening.

Webshop betalingen

De betalingen op onze website zijn ondergebracht bij Mollie. Dit bedrijf heeft een breed scala aan betrouwbare betalingsmethoden. Daarnaast is Mollie een gerenommeerd bedrijf in het verwerken van betalingen via webshops. 

×

Hi!
Ik help je graag verder! Stel hier je vraag...

× Hoe kan ik je helpen?