Phoenix in transition

Huid weer in balans tijdens of na hormonale disbalans

BEHANDELINGEN

Wanneer je huidproblemen hebt ben je bij beauty bewust aan het juiste adres. Hormonen uit balans door zwangerschap of overgang, ontstekingen, pigmentatie. Wij hebben voor jou de juiste producten die werken aan een oplossing. Let op , je bent niet met een behandeling klaar! Net als met sporten zul je 70% van je resultaat behalen door het werk wat je zelf doet. Een x sporten maakt je ook niet meteen een fitness goddes en hetzelfde geldt voor je huid. Beauty bewust kan je alleen helpen als je zelf ook serieus aan de slag gaat met je thuis verzorging. In de salon wordt gewerkt met de cosmeceutical emerginc. Dat betekent dat de ingrediënten bijna medicinaal zijn om jou huid echt te verbeteren.

Wil je weten met welke producten ik werk? Klik hier.

GET THE RED OUT BEHANDELING

Kies voor de ‘’get the red out’’ treatment
€ 99 van 75 minuten als je last heb van veel roodheid en ontstekinkjes in je huid. Inclusief bindweefsel massage. Ook als je extra wensen hebt voor bijvoorbeeld applicaties zoals verven en/of suikeren van bovenlip of wenkbrauwen is dat inclusief in deze behandeling.

75 minuten voor € 99,-
of kies het abonnement 6 x 75 minuten voor €485,-

 

 

VITAMINE C BEHANDELING

Vitamine C treatment is helpend als je last hebt van pigmentatie. Wat doet een Vitamin C treatment? Inclusief bindweefsel massage en extra wensen zoals applicaties: verven en/of suikeren van bovenlip of wenkbrauwen.

Losse behandeling 75 min. € 99,-
Vitamine C abonnement 6 x 75 minuten voor € 485,-

 

bb stempel rose

Natuurlijke, vegan, organische, rijke en zinvolle producten waar we blij van worden. Daar werk ik mee.

100% GROENE VEGAN PRODUCTEN

Emergin C

Bij Beauty bewust zijn alle producten vegan. Plantbased maar op een zodanige manier bewerkt dat het wel zin heeft om het op je huid te smeren. Kokos en amandel olie zijn populaire ingrediënten maar vaak doen ze niks of juist het tegenovergestelde van wat ze zouden moeten doen voor je huid.

Duurzaam is als een beauty product zin heeft en doet waar het voor gemaakt is. Een logische keuze was daarom Emerginc. Dit merk is op allerlei manieren duurzaam bezig, met verpakkingen, een boom planten voor elk verkocht product, en de allernieuwste trends qua plantbased ingrediënten. Zoals de zelf ontwikkelde stay-c formule (stabiele vitamine C) en bijvoorbeeld Asthaxantine en wortelzaadolie.

 EmerginC | Raawbytrice | Inika organics

Wil je zelf thuis ook deze producten gebruiken? Ze zijn allemaal te bestellen in de Beautybewust Shop.

BOEK BEAUTYBEWUST

Boek nu Beautybewust online.
Heb je vragen? Stel ze gerust door een mail te sturen naar: saarvoorbeauty@gmail.com

Vermeld even je telefoonnummer en ik neem binnen 24 uur contact met je op. 

gezichtsverzorging routine

Bestel nu het GRATIS

No Nonsense Skincare

E-book!

Vol met huidverzorging tips!

Je vindt het e-book in je mailbox!

×

Hi!
Ik help je graag verder! Stel hier je vraag...

× Hoe kan ik je helpen?