Emerginc heeft de juiste oplossing om pigmentvlekken te verwijderen!

Pigmentvlekken verwijderen: Wat kun je doen met cosmetica?

Zoals je waarschijnlijk al weet lukt het met de gewone luxemerken niet om daar een definitie verandering in te brengen. Met een cosmeceutical kan het echter wel! Pigment kun je tot wel  80% verminderen met ingrediënten zoals vitamine c en retinol. Dit zijn tevens de enige bewezen effectieve anti-agers. 

Pigmentvlekken verwijderen is niet iets wat van de een op de andere dag gaat. Bij een vitamine c serum heb je voor een goede werking minimaal 12% en maximaal 20% nodig.
Onder de 12% heb je geen werking (tenzij er ook nog bleekmiddel in zit) en boven de 20% kan het zuur te schadelijk worden voor je huid. Je begint (en bouwt op met 12%. Mocht het te weinig resultaat geven dan stap je over naar 20%). Gebruik elke dg 1 pompje onder je dagcreme.

 

Een vitamine c serum kun je voor extra resultaat ook nog combineren met het vitamine C en retinol mask van emerginc. Dit masker is ook uitermate geschikt om te gebruiken voordat je naar een feestje gaat! Je voelt  als het ware je huid strak trekken en schoonmaken door de fruitzuren die erin zitten.
Wanneer je dit product gebruikt om pigmentvlekken te verwijderen is het echt belangrijk om het alleen op de donkere vlekjes aan te brengen en met koud water afhalen. 

Het vitamine C serum gebruik je elke dag voordat je je dag verzorging aanbrengt en nadat je je huid gereinigt hebt. Een serum werkt een beetje als sporten. Elke dag een beetje en je hebt een fantastisch resultaat. 

Verder kun je nog aanvullen met een fruitzuurpeeling en emerginc sun tinted cream spf 30. Gegarandeerd succes!

 

Grtz saar 

 

×

Hi!
Ik help je graag verder! Stel hier je vraag...

× Hoe kan ik je helpen?