Veel mensen komen bij mij in de salon met de vraag wat ze kunnen doen aan grove poriën. Dit probleem is helaas niet eenvoudig op te lossen met een gewoon luxe merk gezichtscreme. 

Wat kun je doen aan grove poriën met een cosmeceutical?

Wat is een cosmeceutical, vraag je je nu misschien af? Moet ik mijn grove porien gewoon gaan bedekken met make-up? Nee een cosmeceutical is geen make-up…

Zoals je waarschijnlijk al weet lukt het met de gewone luxemerken niet om daar een definitieve verandering in te brengen.

Met een cosmeceutical kan het echter wel!

Hoewel littekens en grove porien niet definitief weggehaad kunnen worden kun je de zichtbaarheid sterk verminderen met ingrediënten zoals vitamine c en retinol. Dit zijn tevens de enige bewezen effectieve anti-agers.
Mo van forever 39 heeft fantastisch blog geschreven over de behandeling van grove poriën 

Mo is de anti-ageing blogger! Ze reist het hele land door en alle schoonheidsklinieken en salons af op zoek naar de beste anti-ageing technieken en producten. Trots ben ik dan ook om haar al een paar keer in de stoel gehad te hebben en haar blogs over Emerginc waar ze tevens groot fan van is. 

Als holisitische aanvulling hierop kan een Gua sha steen ook zinvol zijn. Ook wel skinscraper genoemd. Als een soort peeling en massage in een, kun je deze steen gebruiken om je huidstructuur te verfijnen.
https://beautybewust.nl/product/gua-sha-stone/

 

grove porien oplossen

 

Grtz saar

 

 

 

×

Hi!
Ik help je graag verder! Stel hier je vraag...

× Hoe kan ik je helpen?