Emerginc Spf 30 sun tinted is er weer!  Het is dan wel midden in de winter maar veel van jullie hebben juist op dit moment dat mooie egale tintje gemist. Als je last hebt van pigmentvlekken is emerginc Spf 30 plus in combinatie met het vitamine C serum ook perfect om te beschermen en tegelijkertijd je huid lichter te maken. Als je deze twee in combinatie met elkaar het hele jaar door gebruikt zul je ook merken dat de resultaten beter zijn en je pigmentvlekken zullen snel minder zichtbaar worden.

Als je lekker regelmatig buiten bent, Ja ook met dit weer! Heb je geen last van een vitamine D tekort en kun je hem dus ook gerust in de winter gebruiken. Eigenlijk juist om de pigmentvlekken sneller te laten verdwijnen.

De emerginc Spf 30 plus tinted zit boordevol minerale filters en geeft bescherming tegen UVB en UVB en is vol met natuurlijke ingredienten, zoals vitamine C, E en B5, duindoornextract, groene thee en Aloe vera, zoethoutwortel. Een van de weinige producten waarvan ik durf te zeggen dat het echt fijn is voor elk huidtype. Aan de hand van jouw huidtype kun je hem mengen met je favoriete creme of olie van Emerginc of eroverheen aanbrengen.

Doordat er 125ml in zit kun je hem zeker 6 maanden gebruiken. Wat ik zelf zo onwijs fijn vind is dat de emerginc Sun tinted spf 30 je porien niet verstopt en juist met roodheid en onzuiverheden de huid kalmeert en minder zichtbaar maakt doordat er zincoxide in zit.

Afgelopen maanden heb ik gemerkt hoe dit product een favoriet is van jullie en ik ben zelf ook onwijs gelukkig dat ie er weer is want hij is echt onmisbaar op ieders badkamer shelfie.

Bestel m in de online shop. Emerginc Spf 30 plus samen met de vitamine C serum 20%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

droge huid wenkbrauwen
×

Hi!
Ik help je graag verder! Stel hier je vraag...

× Hoe kan ik je helpen?