Als je ondernemer bent in de beauty branche kan het zijn dat het afgelopen jaar best wel spannend is geweest voor je. En wie weet wat ons nog te wachten staat!

In de tijd dat mijn eigen beautysalon dicht is geweest heb ik mij met succes verdiept in de mogelijkheden om mijn business toch draaiende te houden ook al kon ik dan niet fysiek mijn behandelingen uitvoeren. Er waren genoeg mogelijkheden om toch wel aan de slag te gaan om de rest te optimaliseren en daardoor omzet te creeren.  

Samenwerkingen met experts die ik hieronder uitlicht en geinspireerd door een aantal business coaches. (Als je mij langere tijd al volgt op Instagram dan weet je wie dit zijn ;)). 

Alle inspiratie plus mijn eigen ervaringen die succesvol zijn gebleken heb ik in deze e-learning verwerkt. 25 augustus is de datum dat ik dit eindelijk met je kan delen! En er is plek voor 25 personen. 

De e-learning bestaat uit drie video ‘s, een werkboek en een extra gratis zoomcall voor Q en A ‘s. Hierin neem ik je mee in de onderstaande onderwerpen;

– Authenticiteit, elevatorpitch en kernwaarden
– Zichtbaarheid, social media en google
– Verkoop/adviesgesprek

Het overkoepelende thema is oprechte verbinding en van daaruit mensen aantrekken die echt bij jou en je business passen. Vandaar dat deze E-learning voornamelijk gericht is op zzp-ers zonder personeel in de beauty branche. Hoe specifieker jouw doelgroep, des te beter je mensen gericht kunt aan spreken en des te blijer jij wordt van je werk en de mensen die je gaat helpen.

De E-learning zit boordevol tips & tools die je makkelijk kunt inzetten.
Deze E-learning is de sleutel tot minder gedoe en meer winst. Wil je hier meer over weten stuur mij dan een e-mail saarvoorbeauty@gmail.com of meld je hieronder aan met de link. 

De investering is €55,- tot 20 augustus daarna €88,50.

Klik de link hieronder als je erbij wilt zijn. Ik zie je graag!
Yes ik doe mee! 

Samenwerkingen waar ik echt wat aan heb gehad zijn:

1. Marjet van www.mimimalistmarketing.nl
2. www.circularstories.org
3. Michelle Potters van www.defilmmakers.nl
4. Nina Timmermans van www.conversationworkouts.com
5. Madelon tiemens Zie insta! 
6. En mijn forever lifestyle inspiratie www.gowiththeglow.nl
7. Winst/Profit first Professional Sandra houvast van www.houvastwinstencijfers.nl

Thanks voor het lezen van mijn blog en wie weet zie ik je binnenkort op zoom!

 

×

Hi!
Ik help je graag verder! Stel hier je vraag...

× Hoe kan ik je helpen?