Relax and take care

Beauty bewust is gevestigd aan de Oostzaanstraat 128 in de Amsterdamse Spaarndammerbuurt.

Voor gezichtsbehandelingen, wimperextensions, suikerontharen en bruids make-up en workshops.  Wees welkom bij Beauty Bewust van Saar!

Beauty inside and out

Beauty Bewust heeft als missie om zo milieubewust mogelijk te ondernemen door met organic en/of biologisch afbreekbare merken te werken, zoals EmerginC (skincare), RAAW (parfum) en Inika organics (make-up). Hiermee wil ik beauty meer diepgang geven en benaderen vanuit een holistisch perspectief.

Mijn doel is om door middel van de handeling gecombineerd met  massagetechnieken, focus op ademhaling en rust jou je alledaagse beslommeringen te laten vergeten. Door de verwarmde wellnesbank zullen zowel je geest als je huid ontspannen en je verfrist weer naar buiten gaan. Alsof je een minivakantie hebt gehad. Jouw huid zal dit gevoel bevestigen!

Door middel van een plan (op aanvraag) gaan we werken aan jouw optimale huidconditie.

In de salon werk ik met het merk EmerginC.
In mijn zoektocht naar ‘het perfecte huidverzorgingsmerk’ vond ik drie dingen belangrijk.

  1. Milieubewuste huidverzorging
  2. Luxe
  3. Huidverbetering (We werken daarom ook met een cosmeceutical).

LET OP:
– Behandelingen ”Algemeen” zijn voor iedereen te boeken. Behandelingen ”Student life” alleen voor studenten van het ”’Student Hotel”.
–  Kom je voor het eerst dan beveel ik de ”get the red out facial” aan. Zodat we genoeg tijd hebben voor een goeie huidanalyse en het kiezen van de juiste behandeling. Daarnaast krijg je van mij de eerste 15 minuten gratis op deze behandeling, of als je via je vriendin bent doorgestuurd: 10% korting!
– In het kader van de nieuwe privacywet zijn we genoodzaakt om jou expliciet goedkeuring vragen voor het verwerken van je gegevens. Eigenlijk is voor de beautysalon alleen maar je telefoonnummer nodig (om je evt te bereiken mocht er iets zijn ivb. met de afspraak) en je email zodat ik je twee keer per jaar een nieuwsbrief kan sturen. Er wordt vertrouwelijk met jouw gegevens omgegaan. Mocht je de nieuwsbrief niet willen ontvangen vul dan xxx@hotmail.com in.

– Boek je “brazilian” check dan welke je nodig hebt. Het is ingedeeld in de volgende categorieën:

* Yellow (Mediteraans haar-huidtype),

* Green (medium huid- haartype),

* Blue (alleen te boeken voor ervaren Brazilianen die niet meer scheren en regelmatig terugkomen).

Gezichtsbehandelingen.

Het gaat vooral om de tijd die je aan jezelf wilt besteden, dus kies de tijdsduur en ik pas het aan op jouw huidtype.
1. New york express treatment – Express treatment dus echt een quick fix voor je huid.
2. Ibiza treatment – Basis behandeling met heerlijke massage en complete huidverzorging
3. Get the red out treatment – voor intense dieptereiniging, of een of twee andere applicaties zoals epileren of verven.
4. Dubai Treatment – Luxe basis behandeling met focus op hydratatie en anti-aging met het Protocell peel off mask en 3 andere applicaties naar keuze.
5. Walk in the woods – Superdeluxe behandeling met Rawceuticals, (Luxe lijn van EmerginC op basis van Koudgeperste oliën en 97% organic ingredienten), bindweefselmassage en alle applicaties naar keuze.

Er zijn buiten de bovenstaande behandelingen veel combinaties mogelijk dus geef vooral je persoonlijk wensen aan!

De gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met het Organic luxe merk EmerginC uit New York. Deze huidverzorgingslijn is gebaseerd op vitamine C als anti-oxidant wat bekend staat om zijn huid herstellende vermogen. Vooral tegen pigmentvlekjes, acne en anti-ageing. EmerginC heeft voor ieder huidtype een prachtige range verzorgingsproducten en ik adviseer je daar graag over. Mijn Specialiteit is anti-aging. Hoe houd jij je huid in optimale conditie met ”green skincare” en zonder Botox en fillers!

Mijn idee van schoonheid is vooral ‘’keep it simple”, gezond en goed voor het milieu.
Mijns inziens gaat het bij een gezichtsbehandeling voornamelijk om ontspanning, persoonlijke aandacht en huidverbetering.

Tevens zou je mij kunnen boeken voor bruidsmake-up. Ik stel graag samen met jou een prachtige make-up samen. Passend naar jouw wensen. Zo natuurlijk mogelijk, zodat jou eigen beauty optimaal naar voren komt.