Natuurlijke gezichtsbehandeling in Amsterdam West

Beauty bewust is gevestigd aan de Oostzaanstraat 128 in de Amsterdamse Spaarndammerbuurt.

Voor gezichtsbehandelingen, wimperextensions, suikerontharen, bruids make-up en workshops.  Wees welkom bij Beauty Bewust van Saar! Om je behandeling te kiezen let je vooral op de tijd die wilt besteden. Ik pas het vervolgens aan op jouw huidtype met de plantbased producten van emerginc.

schoonheidsbehandeling amsterdam west

1. New york express treatment – Express treatment dus echt een quick fix voor je huid. Hierin krijg je een reiniging, peeling, masker en dagverzorging. Allemaal aangepast op jouw huidtype.
2. Ibiza treatment – Basis gezichtsbehandeling met heerlijke massage en complete huidverzorging. Deze behandeling is inclusief oppervlakte reiniging, peeling, massage van gezicht en decollete, masker en dagverzorging. evt nog een beetje de wenkbrauwen bijwerken. (geen uitgebreide styling).

gezichtsbehandeling amsterdam west

 3. Get the red out treatment –  Zoals de ibiza maar dan voor intensere dieptereiniging en een of twee andere applicaties zoals epileren of verven en voornamelijk gericht op het kalmeren van je huid. 
4. Vitamine C-gezichtsbehandeling – Voornamelijk gericht op hormonale disbalans en pigmentatie verwijderen. Zoals de ”get the red out” .

 

gezichtsbehandeling amsterdam west

5. Dubai Treatment – Luxe gezichtsbehandeling met focus op hydratatie en anti-aging met het Protocell peel off mask en 3 andere applicaties naar keuze.

6. Famous bindweefselmassage kuur. Stevige massage van de huid. Door middel van het onder druk zetten van het weefsel komen met name de huideigen stoffen hyaluronzuur vrij en worden collageen en elastine vezels geactiveerd voor een strakke en stralende huid. (evt inclusief vitamine C serum) Beauty bewust. 6 behandelingen die je binnen 6 maanden op maakt. Je betaald er 5!

7. Wimperextension – 

Beauty inside and out met onze vegan gezichtsbehandelingen

Beauty Bewust heeft als missie om zo milieubewust mogelijk te ondernemen door met organic en/of biologisch afbreekbare merken te werken, zoals EmerginC (skincare), RAAW (parfum) en Inika organics (make-up). Hiermee wil ik beauty meer diepgang geven en benaderen vanuit een holistisch perspectief.

Mijn doel is om door middel van de handeling gecombineerd met  massagetechnieken, focus op ademhaling en rust jou je alledaagse beslommeringen te laten vergeten. Door de verwarmde wellnesbank zullen zowel je geest als je huid ontspannen en je verfrist weer naar buiten gaan. Alsof je een minivakantie hebt gehad. Jouw huid zal dit gevoel bevestigen!

Door middel van een plan (op aanvraag) gaan we werken aan jouw optimale huidconditie.

 

In de salon werk ik met het merk EmerginC.
In mijn zoektocht naar ‘het perfecte huidverzorgingsmerk’ vond ik drie dingen belangrijk.

  1. Milieubewuste huidverzorging
  2. Luxe
  3. Huidverbetering (We werken daarom ook met een cosmeceutical).

Let op:
– In het kader van de nieuwe privacywet zijn we genoodzaakt om jou expliciet goedkeuring vragen voor het verwerken van je gegevens. Eigenlijk is voor de beautysalon alleen maar je telefoonnummer nodig (om je evt te bereiken mocht er iets zijn ivb. met de afspraak) en je email zodat ik je twee keer per jaar een nieuwsbrief kan sturen. Er wordt vertrouwelijk met jouw gegevens omgegaan. Mocht je de nieuwsbrief niet willen ontvangen vul dan xxx@hotmail.com in.

– Boek je “brazilian” check dan welke je nodig hebt. Het is ingedeeld in de volgende categorieën:

* Yellow (Mediteraans haar-huidtype),

* Green (medium huid- haartype),

* Blue (alleen te boeken voor ervaren Brazilianen die niet meer scheren en regelmatig terugkomen).

×

Hi!
Ik help je graag verder! Stel hier je vraag...

× Hoe kan ik je helpen?