Duurzame huidverzorging van Witlof is een nieuw Nederlands vegan skincare merk met 100% natuurlijke ingrediënten.
Als basis voor deze duurzame huidverzorging gebruikt witlof  hydraterende bloemenwaters en herstellende plantaardige oliën die de huid balanceren, voeden en verzachten. Samen met vitaminen, anti-oxidanten en ingrediënten als hyaluronzuur en squalaan zorgen ze voor een gezonde huid met een natuurlijke glans.

Beauty Bewust lanceert op 26 februari de producten van dit duurzame huidverzorgingsmerk: een Cleansing Mousse, Balancing Toner, Smoothing Peel, Nourishing Facial Cream, Regenerating Oil Serum en een Pure Argan olie. Dit duurzame huidverzoringsmerk is gestart door Caroline van Eeuwijk, oprichter van C. Cosmetics, en Cis Nijenhuis.

Duurzaam Nederlands huidverzorging

3 redenen waarom jij deze huidverzorging van Witlof in je badkamer zou willen.
– Het merk is gestart vanuit de gedachte om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de stoffen in cosmetica die niet altijd even gezond zijn.
– Ook wilden de dames van witlof een product maken met natuurlijke ingredienten die lekker ruiken (hiervoor worden aromatische olieen gebruikt).
– Witlof is een kwalitatief goed en betaalbaar merk om je huid te verzorgen.

Witlof is een clean, crisp, lekkere en sappige groente, die er mooi uitziet en boordevol vitamines en andere voedingsstoffen zit. Net als onze producten. Een echte Hollandse naam hoort daarbij. Witlof, with love’.

https://beautybewust.nl/product/argan-olie-van-dutch-skincare-brand-witlof/

Bewustwording van ingrediënten in cosmetica
De missie van Caroline en Cis gaat verder dan alleen een clean beautymerk te introduceren. Ze zijn ervan overtuigd dat te veel mensen nog niet op de hoogte zijn van de slechte ingrediënten die nog op grote schaal gebruikt worden in verzorgingsproducten. Ze willen daarom meer bewustzijn creëren over de samenstelling van producten en de effecten daarvan op je lichaam.

Recycling plan
Duurzaamheid en transparantie is voor Witlof erg belangrijk. Het merk moedigt kopers aan om bewuster om te gaan met afval en introduceert daarom een recycling plan. Door lege verpakkingen bij het gescheiden afval weg te gooien, krijgt de klant korting op de volgende aankoop.

Mocht je hulp nodig hebben kun je mij dit altijd laten weten via de mail. Mijn persoonlijke favoriet is trouwens de argan olie ;-).

De producten van Witlof zijn multi-inzetbaar. Zo kan je de Toner op je gezicht sprayen om de pH-waarde te herstellen én spray je het in je haar voor een glad anti-kroes effect. Reinig je niet alleen je gezicht met de Cleanser, maar ook je lichaam. En kan je de Argan olie over het hele lichaam gebruiken, als nachtverzorging, een zachte oogmake-upremover, haarmasker, body olie, onder de douche of enkele druppels toevoegen aan je crème of masker om te verrijken. De peeling is ook geschikt om droge plekjes te verzachten en glad te maken.

 

×

Hi!
Ik help je graag verder! Stel hier je vraag...

× Hoe kan ik je helpen?