Is het mogelijk om jezelf er jonger uit te laten zien en voelen zonder injecties, acupunctuur en/of andere trauma s aan het lichaam te laten doen?

Het antwoord is JA!

Energetische facelift van access bars zorgt hiervoor.

De access facelift is een proces wat effecten van veroudering zichtbaar terug kan draaien en vergelijkbare effecten kan creeren in het lichaam. Als je het herhaaldelijk doet. Minstens 20x kan het permanent zijn.

Maar let op; Er is een addertje onder het gras en precies daar zit ook de kracht van de lift in. Laat AL je verwachtingen los en laat al je oordelen varen.

Wat voor energie, ruimte en bewustzijn kunnen jij en je lichaam leren om aan te nemen. Uitgaande van het principe; ”What else is possible?”

Als je meer bewustzijn kunt creeren zonder oordeel en van daaruit in ontspanning weer het dagelijks leven in gaat. Hoe zou jij je dan voelen? Of welke keuze maak je dan over hoe jij je wilt voelen?

Als er geen absolute waarheid is; ”goed, kwaad, juist of onjuist” maar dat alles er gewoon is. Misschien met een (goede) reden. 

De energetische facelift van acces bars die ik geef bij Beauty bewust is een ontspannende ervaring die ongeveer 75 minuten duurt waarmee je weer als herboren de deur uitgaat. #noexpectations 

Kun je hierop intunen dan ben je van harte welkom om de bars energetic facelift te komen doen!

Kosten zijn; 120,-