Hi Beauty,

Stel voor, je hebt een beautysalon. Je biedt mensen een ontspannen behandeling.

Maar ben jij eigenlijk zelf wel ontspannen? Zou jij niet veel meer kunnen genieten als jouw business een goeie cashflow heeft. Zou jij niet veel blijer en luchtiger in het leven staan als al jouw dagen lekker volgeboekt zijn?

Of nog beter dat je voldoende behandelingen hebt en je product verkoop minimaal 60% is. Dat als je op vakantie gaat je ook lekker kunt genieten en loslaten, omdat jouw business in een heerlijke financiele flow zit?

Too good to be true? Ik denk van niet.

TIJD OM ACTIE TE ONDERNEMEN

Als jij jezelf de juiste vragen stelt en daar een actieplan van maakt hoeft het niet veel tijd te kosten en kun je makkelijk net een niveautje hoger dan nu.
In dit programma krijg je jouw kernwaarden helder, zodat jij weet waarom je doet wat je doet en waar je voor door het vuur gaat.

Weten klanten
wie je bent?

En, waar je voor gaat? Dit maakt het makkelijker voor hen om voor jou te kiezen en daardoor krijg je mensen waar jij persoonlijk en financieel blij van wordt.

Je ontvangt drie tips

Waardoor je zonder extra kosten meer zichtbaar gaat worden.

Het verkoop
gesprek

Ik neem je mee in een verkoop gesprek zodat je weer gemotiveerd en zonder getouwtrek kunt adviseren ipv verkopen.

De elevator pitch

Ik help je met het maken van een elevator pitch zodat je in een minuut kunt uitleggen wat je doet, wie je helpt en wat daarvan de voordelen zijn. Kort en helder. Met een goed gevoel.

Samen aan de slag!

Toen ik mijn business startte had ik geen idee. Waar te beginnen, ik flyerde om meer klanten te krijgen omdat anderen zeiden dat dat zou werken. Mijn salon dagen waren zeker in het eerste jaar meer leeg dan gevuld en ik had een lange weg te gaan voordat het druk werd. Er was geen webshop en alhoewel ik een duidelijke visie en missie had ontbrak het aan de juiste communicatie waardoor eigenlijk niemand een idee had wat ik deed behalve natuurlijk de ontspanning die zij ervaarden als ze in de salon kwamen. Mensen vroegen waarom werk je met zo n duur product, niemand gaat het kopen enzovoorts enzovoorts.

Allerlaatste kans om je aan te melden voor dit programma met de pilotprijs tot eind november voor E35,-

Je bent ontzettend welkom om samen met dit programma te doorlopen. 

En eigenlijk ben je gek als je je nu niet meteen aanmeldt voor deze prijs!

Let s Go! 

gezichtsverzorging routine

BEAUTYBEWUST IN DE MEDIA

Mijn missie

Mijn missie op dit moment is om de beautybranche in Nederland en dan met name de zzp-ers te profesionaliseren. Je kunt best een kleine winkel zijn en tegelijkertijd een serieuze business voeren. Met simpele tips en zonder extra kosten. Zodat jij echt trots kunt zijn op wat je doet.

Mijn missie met Beauty bewust was om de beauty wereld in nederland bewuster te maken van kwaliteit en huidverbetering. Het liefst heel nederland als eerste land troepvrije cosmetica overal. En Alleen producten die daadwerkelijk bijdragen aan huidverbetering ipv het zoveelste kokos-olie-tje of een van de luxe merken uit de bijenkorf die totaal niet bijdragen aan een mooiere huid. Sterker nog, soms door de gifstoffen zelfs ongezond zijn voor je hormoon-huishouding.

Het begon opeens druk te worden toen ik een niche koos en meerdere samenwerkingen startte, vele coaches gingen volgen en met mensen in gesprek ging hoe een professionele onderneming eruit zou moeten zien.

 

Zie ik je online?

Zonder coaches trainingen en samenwerkingen had ik het nooit tot een winstgevende business kunnen maken. Wat je erin stopt komt er ook weer uit, maar ik geloof niet dat je in een dag voor voldoening en een succesvol bedrijf kunt zorgen. Waar ik tegelijkertijd ook niet in geloof zijn dure businesscoaches en trainingen die jou vanaf het strand online wel even gaan vertellen hoe het moet. Hele lange webinars die je dan volgt waarbij uiteindelijk wordt gezegd dat je nu een geweldige kans kunt pakken omdat het deze x niet 10.000 euro kost, maar alleen in dit webinar voor 4000 euro van al je zorgen verlost bent.

Ik heb een gedeelte van mijn kennis voor je samengevat in een kort en krachtig verhaal waardoor je met simpele tools direct aan de slag kan.  Want ik zou het echt top vinden als jij er niet drie jaar en drieduizend euro over hoeft te doen om je succes te behalen.

Meld je nu gratis aan

Je bent ontzettend welkom om samen met dit programma te doorlopen. Mocht je toch nog eerst wat willen vragen neem dan contact met mij op via whatsapp dan plannen we een zoomcall om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

    gezichtsverzorging routine
    ×

    Hi!
    Ik help je graag verder! Stel hier je vraag...

    × Hoe kan ik je helpen?