Calm your mind, activate your body

saar yoga abcoudebe strong pose yoga sarah pieningYoga-in-Abcoude-1 pose be strong grey
7 jaar geleden ben ik begonnen met het geven van Vinyasa yoga lessen (Vi-nyasa = to place in a special way with an intention). Vinyasa gaat meestal in een flow van bewegingen en de les wordt opgebouwd rondom een bepaalde houding. Ik heb dit een beetje aangepast omdat ik merkte dat veel mensen niet mee konden komen in de les. Ieder heeft wel weer ergens last van en eigenlijk zou je daar een specifieke les apart voor moeten geven mijns inziens.

Jarenlang heb ik gesport in de sportschool, gebootcamped, en hard gelopen. Dus een actieve yogales leek mij fantastisch. Alleen.. met het sporten liep ik elke keer tegen hetzelfde probleem aan. 2 maanden super hard ervoor gaan en daarna last van verkrampte spieren en zere knieën etc. Wat heel frustrerend werkt omdat ik het sporten supertof vond en High intensity is super hip, dus daar wilde ik maar al te graag aan mee doen.

Dus op naar de Fysio. Door mijn kennis van yoga in combinatie met de blessure lessen van de fysiotherapeut, heb ik nu een rustige les ontwikkeld voor runners en bootcampers. Meer gericht op het stretchen van de spieren en focus op adem wat heel belangrijk is en vaak vergeten wordt. Maar ook de spierkracht vergroten van bijvoorbeeld de diepe buikspieren (die heel vaak vergeten worden) en de quadriceps.

Mail naar saarvoorbeauty@gmail.com voor meer info of maak direct een afspraak voor een proef (Privé)les.